Metsätöiden ammattilainen

Metsätöiden ammattilainen

Puunkorjuu

Metsätyö Räisänen Oy suorittaa puunkorjuu- ja metsänhoitotyöt sopimusasiakkaille. Kauttamme korjuutyöt hoituvat helposti avaimet käteen -palveluna: hoidamme puiden kaadot, karsinnat, katkonnat, mittaukset ja kuljetukset. Palvelemme metsänhoitoon liittyvissä asioissa Rantasalmella ja lähikuntien alueella.

Suoritamme puunkorjuun ammattitaitoisesti, yli 25 vuoden kokemuksella. Pidämme huolen siitä, että korjuujälki on aina hyvää ja täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset. Uusi, tehokas kalusto ja taidokkaat tekijät takaavat parhaan lopputuloksen.

Palveluitamme mm.

  • Puunkorjuut
  • Harvennushakkuut
  • Päätehakkuut

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Vastaamme mielellämme kaikkiin puunkorjuuseen tai muihin metsänhoitoon liittyviin kysymyksiin. Katso yhteystietomme tästä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Metsätyö Räisänen Oy
Tiemassaarentie 107
58900 RANTASALMI

Y-tunnus: 0829968-4
Puh: 0400 152 183

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Metsätyö Räisänen Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.